Isterninger kan bruges til andet end drinks

Det kan du også bruge isterninger til

Vores isterninger er naturligvis velegnede, godkendte, og tiltænkt til brug i drinks og cocktails, men faktisk kan de mere end bare det. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for hvad vores isterninger ellers kan bruges til. Herunder vil vi dog komme med nogle af de mest oplagte eksempler.

Hold dine drikkevarer kolde

Der er naturligvis intet nyt i, at isterninger er geniale til at køle dine drikkevarer. Men dermed ikke sagt, at du behøver at fylde isen direkte i dine drikkevarer.

En anden mulighed er nemlig at fylde en spand, balje, tønde eller et kar med en ordentlig omgang isterninger. Dette danner en solid is-bund, hvori der kan lægges flasker og dåser på køl.

Perfekt til festen eller en lys sommeraften med godt selskab og iskolde forsyninger.

Se vores isspande
Isterninger til isbad

Brug isterninger i et isbad – hvis du tør…

Isterninger er nødvendigvis ensbetydende med fest og alkohol. Isen kan nemlig også bruges i mere sundhedsfremmende sammenhæng, hvis man ellers tør at begive sig ud i dette.

Fyld dit badekar med koldt vand og tilsæt en god mængde isterninger, for at nedbringe temperaturen til et rent isbad. 

Et isbad på 10 minutter har eftersigende flere positive sundhedseffekter.

  • Det hjælper restitutionsprocessen.
  • Begrænser det inflammatoriske respons.
  • Mindsker virkningerne af varme og fugtighed.
  • Virker som midlertidig smertelindring.
  • Øger dit stofskifte og dit immunforsvar.
  • Hjælper dig til at sove bedre.

Hold dine fødevarer friske

Det er ikke altid nemt at have plads til det hele i køleskabet. Og slet ikke under tilberedning af flere forskellige retter, m.v.

Derfor er isterninger ideelt i fade eller lignende, som is-bund til at holde frisk frisk eller fersk kød nedkølet. Dette kunne eksempelvis være ved siden af grillen, inden kødet skal tilberedes.

Man kan også vælge at bruge knust is til denne opgave, da denne er mere kompakt og lægger sig bedre omkring kødets former. Heldigvis er vi også leveringsdygtige i knust is.

Bestil knust is her
Isterninger og knust is til nedkøling af fisk

Er du blevet inspireret til brug af isterninger på en anden måde?

Uanset om du skal bruge isterninger til dine drinks eller et koldt isbad, er vi altid leveringsdygtige i is – i store som små mængder. Leveringen sker i termotønder, hvilket sikrer dig en lang smeltetid, såfremt alt isen ikke skal bruges med det samme.

Bestil dine isterninger her