Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Sodavands Kompagniet ApS
Anpartsselskab
CVR: 39437163

Meterbuen 32
2740 Skovlunde
Danmark

info@icecubes.dk
+45 70262824

Etableringsår: 2019

PRISER

Hos Icecubes.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle priser er i DKK. Danske Kroner og inkl. moms, medmindre andet står angivet.

BETALING

Icecubes.dk modtager betaling med følgende kredit-/debetkort: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto på leveringsdatoen.

Det er også muligt at betale via bankoverførsel. Betalingen skal ske til følgende reg. og kontonummer i Sparekassen Sjælland-Fyn: 0525 – 0000468260. Venligst angiv dit Ordre-ID i den medfølgende besked. Betalingen skal være os i hænde inden leveringsdagen.

Handler du som offentlig myndighed, er det muligt at vælge EAN-fakturering. Vi vil efter levering af din ordre fremsendes en faktura via EAN-nummer med 14 dages kredit.

STRØM

Vores køleskabe leveres med en ledning på max. 20 cm. Det er derfor nødvendigt, at kunden selv har en forlængerledning til rådighed.

LEVERING

Ønsket leveringsdato angives i forbindelse med øvrige leveringsoplysninger ved kassen. Du kan tidligst vælge at få leveret 24 timer efter ordreafgivelse.

Levering kan ske til et af vores udleveringssteder, som du finder her, uden yderligere omkostninger.

Levering kan også ske direkte til din adresse, indenfor vores leveringsområde, som du finder her. Prisen for levering til døren er 199,00 DKK inkl. moms.

Ved levering i etageejendomme uden elevator, er det en betingelse for levering, at kunden selv sætter effektivt mandskab til rådighed for op-bæring.

REKLAMATION

Er der uregelmæssigheder eller fejl ved din levering, kontakt os da straks på 70 26 28 24, således vi hurtigst muligt kan få løst problemet.

RETURNERING & PANT

Da vi sælger fødevarer produceret specifikt til din ordre, er det ikke muligt at returnere dine varer. Der er ligeledes ikke pant på vores termoemballage. Du skal dog være velkommen til at returnere emballagen til vores adresse.

KUNDENS ANSVAR

Da vores produkter hovedageligt er is (og dermed vand), er det kundens eget ansvar at sikre sig imod fugtskader på gulv eller anden underlægning. Vi kan ikke garantere, at emballagen, hvori isen opbevares, altid er 100% tæt.

Det er ligeledes kundens eget ansvar at opbevare sin is under korrekte forhold, for at kunne leve op til den garanterede holdbarhed.

FORTRYDELSESRET

Du kan frem til 24 timer inden levering af din ordre fortryde dit køb. Dette bedes ske på mail: info@icecubes.dk.

Ønsker du at fortryde dit køb indenfor 24 timer inden levering, opkræves et gebyr på 200,00 DKK inkl. moms. Dette skyldes, at vi producerer fødevarer specifikt til din ordre, som har en meget begrænset holdbarhed.

Sidst opdateret: 10/01-2024