Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål. Dette være sig alt lige fra holdbarheden på vores isterninger og knust is – til hvornår din is leveres. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på 70262824 eller info@icecubes.dk.

Isterninger & knust is

 Vores isterninger kan uden problemer holde sig minimum 48 timer i sin termobeholder, såfremt den holdes lukket og ikke opbevares i direkte sollys. For vores knuste is, kan vi garantere minimum 24 timer.

Oftest vil der dog gå cirka en uge før der kun er vand tilbage i termotønden eller kassen. Du kan derfor roligt bestille din is til levering dagen før du skal bruge den.

25 kg isterninger giver dig nok til cirka 200 drinks plus lidt spild. Vi anbefaler derfor 25 kg isterninger pr. 40 gæster. Dog kan mængden af is være afhængig af mange faktorer, såsom vejret, publikummet og hvilke drinks der serveres.

 Når du har købt dine isterninger eller knust is i en termotønde eller kasse hos os, er du velkommen til at gøre med beholderen som du har lyst.

Vi hjælper dig også gerne af med tønden/kassen, ved at du kan aflevere den hos et af vores udleveringssteder, men der betales ikke pant tilbage for returnerede beholdere.

Ja, både vores isterninger og knust is er godkendt af Fødevarestyrelsen, hvorfor de uden problemer kan indtages. Alle vores is-produkter er friske, fremstilles få timer før levering, og pakkes i fødevaregodkendt emballage.

Mangler du inspiration til drinks og cocktails med isterninger og knust is, kan du se vores mange lækre opskrifter her.

Du kan sagtens bruge vores is til nedkøling af drikkevarer i stedet for et køleskab. Eksempelvis i den medfølgende termobeholder, en champagnebowl, en større spand eller et kar. Vær dog opmærksom på, at isen smelter hurtigere når den anvendes på denne måde.

Vi leverer og pakker desværre kun vores isterninger og knust is i egen emballage. Dette gør vi for at kunne optimere vores produktion, således vi kan holde ismaskinerne i gang hele tiden.

Betaling & Levering

Når du kommer til kassen, har du mulighed for at vælge om du ønsker at afhente din bestilling hos os i Skovlunde. 

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder levering direkte til din dør, i de fleste byer på Sjælland. Prisen for levering i vores område er blot 199 kr.

Byer vi leverer til

Som udgangspunkt er dette ikke muligt. Vi planlægger vores produktion efter bestillinger afgivet på vores hjemmeside. Det vil derfor typisk ikke være muligt, at få udleveret isterninger eller knust is uden en bestilling via vores hjemmeside.

Du kan dog bestille på vores hjemmeside blot 24 timer inden du skal bruge isen. Du behøver derfor ikke være ude flere uger i forvejen.

Står du med et akut behov for is, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi se om vi kan være behjælpelige alligevel.

Nej, desværre ikke endnu.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi levering til hele Hovedstadsområdet. Dette strækker sig fra Køge i syd til Gilleleje i nord, Roskilde i vest og Dragør i øst.

Skal du bruge is i en by udenfor dette område, skal du være velkommen til at kontakte os. Så skal vi se hvordan vi kan være behjælpelige.

Ja, det kan du.

Når du kommer til kassen har du mulighed for at vælge en specifik leveringsdato. Denne kan dog tidligst være 24 timer efter ordreafgivelse, da vi skal kunne nå at producere og pakke isen først.

Vælger du levering til et af vores udleveringssteder, vil din ordre som udgangspunkt være klar til afhentning fra kl. 09.00 – tidligst den efterfølgende dag. Du vil få en besked, så snart din bestilling er klar til afhentning.

Ønsker du levering direkte til din dør, vil leveringen ligeledes ske mellem kl. 08.00 – 16.00.

Handler som privatperson eller virksomhed har du mulighed for at betale med VISA og Master Card.

Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. Vær dog opmærksom på, at ordren ikke leveres før betalingen er modtaget på vores konto.

Handler du som offentlig myndighed med EAN-nummer, har du mulighed for at vælge at blive faktureret. Vi vil efter levering af din ordre fremsende en faktura via EAN, med 14 dages kredit.

Har du valgt at bruge VISA eller Master Card ved afgivelse af din ordre, vil betalingen først blive trukket idet leveringen har fundet sted.

Betaler du med bankoverførsel, skal betalingen være modtaget på vores konto, inden leveringen finder sted.

Er din ordre bestilt med EAN-fakturering, fremsendes denne efter levering med en kredit på 14 dage.

Skal vi også levere isen til din fest?

Bestil din is