Levering af isterninger og knust is i Vallensbæk

Levering af isterninger & knust is i Vallensbæk – året rundt!

Til enhver god sommer- eller havefest hører der sig naturligvis drinks – af den ene eller anden art. Uanset hvad, nydes disse bedst afkølede. Skal der serveres for flere mennesker og over længere tid, kan nedkølingen hurtigt blive en udfordring.

Derfor tilbyder vi levering af isterninger og knust is til enhver fest i Vallensbæk. Både vores isterninger og knust is leveres i termotønder, således du ikke behøver en kæmpe fryser for at holde dem nedfrosne indtil de skal bruges.

MEST SOLGTE IS-PRODUKTER

Afhent selv eller få din is leveret til døren

Skal du bruge isterninger eller knust is i Vallensbæk? Du kan vælge at afhente isen direkte hos os selv, eller få leveret din ordre lige til døren. Afhentning af is hos os selv koster ikke ekstra, mens levering til din adresse kun koster 199 kr.

Skovlunde – ICECUBES.DK

Meterbuen 32 hal B
2740 Skovlunde

Hverdage: 08.00 – 16.00

Så nemt er det at bestille isterninger & knust is

Der findes vel ikke noget værre end en lunken Tequila Sunrise eller varm Moscow Mule? Nyd glæden ved at kunne servere kolde drinks og cocktails, med frisklavede isterninger eller knust is, som har en smeltetid på minimum 48 timer.

I vores shop finder du et bredt udvalg af knust is og isterninger i termotønder, samt tilbehør hertil, såsom isspande og isskovle. Når du har valgt de produkter du ønsker at afhente eller til levering i Vallensbæk, går du blot til kassen. Her har du også mulighed for at vælge din leveringsdato – helt ned til indenfor blot 24 timer!

Bestil is Sådan gør du Ofte stillede spørgsmål
Pssst… Skal du bruge fadølsanlæg til din fest i Vallensbæk?

Vidste du godt, at vi også udlejer fadølsanlæg med levering i netop Vallensbæk? Vi er nemlig ejet af Billigfadøl.dk, som igennem årene har gjort tusindevis af gæster glade med kolde fadøl og friske forsyninger fra bl.a. Tuborg, Carlsberg, Kronenbourg, Heineken og mange andre bryggerier.

Besøg Billigfadøl.dk
Lej fadølsanlæg hos icecubes