Cosmopolitan opskrift

Cosmopolitan Opskrift

Skal du imponere dine gæster med en verdensklasse Cosmopolitan? Så følg blot vores opskrift herunder – den vil helt sikkert ikke skuffe dig eller dine gæster!

Dette skal du bruge:
– En shaker til at ryste ingredienser og is sammen
– En strainer
– 6 cl. vodka
– 3 cl. triple sec
– 6 cl. tranebærsaft
– Et stænk limesaft
– Appelsinskal
– Isterninger

Fremgangsmåde:
Hæld vodka, triple sec, tranebærsaft, et stænk limesaft og isterninger i en shaker og ryst ingredienserne sammen. Si det ned i glasset og pynt med en flamberet appelsinskal.

Sådan flamberer du din appelsinskal:
Hold fast med tommel- og pegefinger på midten af skallen over glasset og opvarm den forsigtigt med en ligther. Brug økologiske appelsiner uden voks for at undgå, at olien i skallen bliver sort. Mens du opvarmer skallen, presser du den for at lade de aromatiske olier dryppe ned på drinkens overflade. Kom skallen ned i glasset eller lad en hænge på kanten, så den hænger med den ene ende i drinken.

Bestil dine isterninger og knust is i dag

Om din fest skal holdes i morgen eller om flere måneder, skal du naturligvis ikke gå ned på iskolde Cosmopolitans. Bestil allerede nu dine isterninger og knust is på vores hjemmeside. Vi er leveringsdygtige indenfor blot 24 timer, ligesom du også kan vælge en senere leveringsdato, til et senere arrangement.

Gå til shoppen
Isterninger og knust is i termotønde